Egy millió forinttal köszönte meg a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház áldozatos munkáját a Ferropatent Zrt.

Az idén immár negyedik alkalommal rendezte meg éves orvos-vállalkozó találkozóját a szekszárdi Ferropatent Group.

Az esemény mottójának 2024-ben az „Összefogás az egészségért” szlogent választották, ezzel igyekeztek kifejezni köszönetünket és támogatásunkat a számos kihívással és nehézséggel küzdő egészségügyben, illetve a velük társ szervezetekben dolgozó kollégák felé.

fotó: tmkórház

A  Semmelweis nap gondolatához is kötődően, de eltérő időpontban, ezúttal szeptember 27-én látták vendégül az egészségügyi dolgozókat a katasztrófavédelem, a mentők és a rendvédelem munkatársait, valamint az egészségügyi irányításban résztvevőket. 

Szabó Sándor a Ferropatent cégcsoport elnök-vezérigazgatója hálás szavakkal köszönte meg a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház dolgozóinak munkáját, melyet idén is egy millió forinttal támogatott.

A Ferropatent Zrt. támogatását Kis Zoltán főigazgató vette át Szabó Sándor elnök-vezérigazgatótól. fotó: tmkórház

Az ünnepi rendezvényen Dr. Horváth Kálmán főispán, Süli János országgyűlési képviselő, valamint Berlinger Attila, Szekszárd város polgármestere méltatta beszédében a meghívottakat.

fotó: tmkórház

A polgármester hangsúlyozta, a városi közgyűlés kiemelt célja – hivatalos beiktatásukat követően- minden tőlük telhető támogatást megadni a város egészségügyi szereplőinek.